1
 
3
 
Romana | Engleza
 
 
2
7
1
 
10
11 prezentare evenimente repertoriu discografie concerte contact 18
19 20
21
 

  La invitația Dlui Primar al oraşului Otopeni, Corul Symbol, sub conducerea prof. Jean Lupu, Presedintele fondator al corului si a dirijorului principal conf.dr. Luminița Guțanu Stoian, director al corului. dă răspunsurile la Sf. Liturghie la cele trei biserici din localitate, in fiecare duminică, alternativ.

  -Duminica 27 octombrie ora 18:00 Corul Symbol a participat la faza finala a Festivlului-Concurs National de muzica bisericeasca (editia XII-a, 2019), care s-a tinut in Aula Magna "Teoctist Patriarhul" a Palatului Patriarhal. Ansamblul coral a fost condus de prof. Jean Lupu, presedintele fondator si dirijor al corului si de conf.univ.dr. Luminița Guțanu Stoian, directorul si dirijorul principal al corului. Evenimentul, care a fost transmis la posturile de radio si televiziune ale Patriarhiei romane, s-a bucurat de un deosebit succes, fiind indelung ovationat de numerosul public care a ocupat pana la refuz sala. La sfarsitul Festivalului-Concurs Prea Fericitul Patriarh Daniel a inmanat celor doi dirijori Diploma si medalia de onoare a concursului.

  - Sâmbătă 21 decembrie 2019 ora 11:00 Corul Symbol, sub conducerea prof. Jean Lupu - președinte fondator și dirijor și a conf.univ.dr. Luminița Guțanu Stoian - director și dirijor principal al corului, a prezentat la Sala Mica a Palatului din București Concertul de colinde de Crăciun "Bucurati-va cu noi", cuprinzand piese din repertorul national si international. Numerosul public prezent a rasplatit cu aplauze și ovatii prestatia de un ridicat nivel a intregului ansamblu.

  - Sâmbătă 7 martie 2020 ora 18:30 Corul Symbol a prezentat la Ateneul Roman din Bucuresti Concertul Coral aniversar "Jean Lupu - 80 de ani de viata, 60 de ani de dirijat". Ansamblul a fost condus de președintele fondator al corului Symbol, prof. Jean Lupu și de conf.univ.dr. Luminița Guțanu Stoian, directorul și dirijorul principal al corului.
De la ora 17,00, înaintea concertului aniversar din sala mare, în foaierul Ateneului Român, maestrul Jean Lupu și-a lansat cartea ”Borne pe cale” și a relansat (reeditate) alte două cărți ale sale, mult solicitate: ”Educarea auzului muzical dificil” (1988) și ”Gâze și flori” (1996), care cuprinde 45 de cântece pentru copii.

  - Luni 16 martie 2020 ora 18:00 Corul Symbol, sub conducerea prof. Jean Lupu - președinte fondator și dirijor și a conf.univ.dr. Luminița Guțanu Stoian - directorul și dirijorul principal al corului, va prezenta un Concert Coral la Universitatea Nationala de Muzica din Bucuresti, in cadrul Stagiunii Corale "Paul Constantinescu" 2019-2020. CONCERT ANULAT!

SPONSOR:

Copyright (C) Corul Symbol | Toate drepturile rezervate
38 37 36 35 34 33 32 31 30 29 28 27 26 25