1
 
3
 
Romana | Engleza
 
 
2
7
1
 
10
11 prezentare evenimente repertoriu discografie concerte contact 18
19 20
21
 

  * La invitația Dlui Primar al oraşului Otopeni, Corul Symbol, sub conducerea prof. Jean Lupu, director al corului si a dirijorului principal dr. Luminița Guțanu Stoian, dă răspunsurile la Sf. Liturghie la cele trei biserici din localitate, in fiecare duminică, alternativ.

  *sâmbătă 20 ianuarie 2018 Corul Symbol sub conducerea prof. Jeanm Lupu, director al corului, a participat la Slatina la festivitatile prilejuite de aniversarea a 650 de ani de atestare documentara a municipiului. In aceeasi zi corul a prezentat un concert la Centrul Cultural "Eugen Ionescu" din localitate.

  *duminica 4 martie 2018 bolțile Catedralei Patriarhale au fost invaluite de glasurile ingeresti ale tinerilor din Corul Symbol, care au dat raspunsurile la Sf. Liturghie. Au condus prof. Jean Lupu, director si dirijor, precum si dr. Luminița Guțanu Stoian, dirijorul principal al corului. -->

  * marti 24 aprilie 2018 ora 19.00 Corul Symbol sub conducerea prof. Jean Lupu, director si dirijor si a dr. Luminita Guțanu Stoian, dirijor principal al formatiei, a prezentat la Ateneul Roman din Bucureşti Concertul coral "Cantand Centenarul Unirii". Concertul s-a bucurat de un deosebit succes, numerosul public prezent rasplatind cu aplauze si ovatii prestatia de un inalt nivel calitativ a ansamblului coral si a solistilor.

  * Cu ocazia Centenarului Marii Uniri, Corul Symbol, sprijinit de Institutul Cultural Roman, si-a propus un proiect maret, dorind sa brazdeze tara cu o salba de concerte corale, cu un repertoriu adecvat aniversarii. Programul a cuprins urmatoarele manifestari:
    - joi 3 mai a.c. ora 18:00, concert la Liceul de Arte "Balasa Doamna" din Targoviste;
    - vineri 4 mai a.c. ora 18:00, concert la Universitatea din Pitesti;
    - sambata 5 mai a.c. ora 18:00, concert la Filarmonica din Rm.Valcea;
    - duminica 6 mai a.c. raspunsuri la Sf. Liturghie la Catedrala din Rm. Valcea;
    - joi 21 iunie a.c. ora 18:00, concert la Centrul Cultural "Eugen Ionescu" din Slatina;
    - vineri 22 iunie a.c. ora 18:00, concert la Teatrul National "Stefan Iordache"din Caracal;
    - sambata 23 iunie a.c. ora 18:00, concert la Filarmonica "Oltenia" din Craiova;
    - duminica 24 iunie a.c. raspunsuri la    Sf. Liturghie la Catedrala din Craiova;
    - vineri 21 septembrie a.c. ora 18:00; concert la Filarmonica din Sibiu;
    - sambata 22 septembrie a.c. ora 18:00, concert la Centrul Cultural "Augustin Bena" din Alba Iulia;
    - duminica 23 septembrie a.c. raspunsuri la   Sf.Liturghie la Catedrala din Alba Iulia;
    - luni 24 septembrie a.c. ora 18:00, concert la Filarmonica din Brasov.

    Manifestarile au fost primite cu bucurie de un public numeros care a aplaudat indelung lucrarile prezentate.

  * Duminica 9 decembrie ora 15:00 Corul Symbol sub conducerea Prof. Jean Lupu, director si dirijor si a Dr. Luminița Guțanu Stoian, dirijorul principal al formatiei, a prezentat un Concert de colinde romanesti si internationale (incluzand si lucrari noi in prima auditie) la Ateneul Român din Bucureşti. Concertul s-a bucurat de un deosebit succes, sala Ateneului, devenita neincapatoare, ovationand indelung performanta ansamblului coral, a dirijorilor si a solistilor.

  Castigand Marele Premiu si Trofeul la Gala Premiilor "Excelsior" Romania, Corul Symbol urmeaza sa reprezinte tara noastra la EUROVISION CHOIR 2019.

  - Marti 7 mai 2019 ora 19:00 Corul Symbol, sub conducerea Prof. Jean Lupu, director si dirijor si a dr. Luminița Guțanu Stoian, dirijorul principal al formatiei, va prezenta un Concert Coral la Ateneul Roman.

Copyright (C) Corul Symbol | Toate drepturile rezervate
38 37 36 35 34 33 32 31 30 29 28 27 26 25