1
 
3
 
Romana | Engleza
 
 
2
7
1
 
10
11 prezentare evenimente repertoriu discografie concerte contact 18
19 20
21
 

  * La invitația Dlui Primar al oraşului Otopeni, Corul Symbol, sub conducerea prof. Jean Lupu, director al corului si a dirijorului principal Luminița Guțanu Stoian, dă răspunsurile la Sf. Liturghie la cele trei biserici din localitate, in fiecare duminică, alternativ.

  * In perioada 22 septembrie - 5 octombrie a.c. la invitatia Consulului onorific al Romaniei de la Calgary, doamna Maria Serban (fosta eleva a prof. Jean Lupu), Corul Symbol sub conducerea dirijorului principal Luminița Guțanu Stoian a efectuat un turneu de concerte in Canada, cu ocazia aniversarii a 150 de ani de la intemeierea statului canadian. Concertele s-au bucurat de un deosebit succes.

  *Dupa o selectie pe baza de casete video si audio, Corul Symbol, alaturi de alte noua coruri din tara, a fost nominalizat pentru a participa la faza finala a "Galei Premiilor Excelsior". Concursul a fost organizat de catre Teatrul Excelsior, Primaria Capitalei, Ministerul Educatiei si Cercetarii si Televiziunea Romana. Un juriu de specialitate si publicul spectator au hotarat prin vot (cu o pondere de 50% fiecare) clasamentul final. Marele Premiu si Trofeul au revenit Corului de Copii si Tineret Symbol, dirijat de Luminița Guțanu Stoian, care va reprezenta astfel Romania la Eurovizionul Corurilor Scolare din anul 2018.

  *sâmbătă 20 ianuarie 2018 Corul Symbol sub conducerea prof. Jeanm Lupu, director al corului, a participat la Slatina la festivitatile prilejuite de aniversarea a 650 de ani de atestare documentara a municipiului. In aceeasi zi corul a prezentat un concert la Centrul Cultural "Eugen Ionescu" din localitate.

  *duminica 4 martie 2018 bolțile Catedralei Patriarhale au fost invaluite de glasurile ingeresti ale tinerilor din Corul Symbol, care au dat raspunsurile la Sf. Liturghie. Au condus prof. Jean Lupu, director si dirijor, precum si dr. Luminița Guțanu Stoian, dirijorul principal al corului.

  * marti 24 aprilie 2018 ora 19.00 Corul Symbol sub conducerea prof. Jean Lupu, director si dirijor si a dr. Luminita Guțanu Stoian, dirijor principal al corului, a prezentat la Ateneul Roman din Bucureşti Concertul coral "Cantand Centenarul Unirii". Concertul s-a bucurat de un deosebit succes, numerosul public prezent rasplatind cu aplauze si ovatii prestatia de un inalt nivel calitativ a ansamblului coral si a solistilor.

  * Cu ocazia Centenarului Marii Uniri, Corul Symbol, sprijinit de Institutul Cultural Roman, si-a propus un proiect maret, dorind sa brazdeze tara cu o salba de concerte corale, cu un repertoriu adecvat aniversarii. Programul va cuprinde urmatoarele manifestari:
    - joi 3 mai a.c. ora 18:00, concert la Liceul de Arte "Balasa Doamna" din Targoviste;
    - vineri 4 mai a.c. ora 18:00, concert la Universitatea din Pitesti;
    - sambata 5 mai a.c. ora 18:00, concert la Filarmonica din Rm.Valcea;
    - duminica 6 mai a.c. raspunsuri la Sf. Liturghie la Catedrala din Rm. Valcea;
    - joi 21 iunie a.c. ora 18:00, concert la Centrul Cultural "Eugen Ionescu" din Slatina;
    - vineri 22 iunie a.c. ora 18:00, concert la Teatrul National "Stefan Iordache"din Caracal;
    - sambata 23 iunie a.c. ora 18:00, concert la Filarmonica "Oltenia" din Craiova;
    - duminica 24 iunie a.c. raspunsuri la    Sf. Liturghie la Catedrala din Craiova;
    - vineri 21 septembrie a.c. ora 18:00; concert la Filarmonica din Sibiu;
    - sambata 22 septembrie a.c. ora 18:00, concert la Centrul Cultural "Augustin Bena" din Alba Iulia;
    - duminica 23 septembrie a.c. raspunsuri la   Sf.Liturghie la Catedrala din Alba Iulia;
    - luni 24 septembrie a.c. ora 18:00, concert la Filarmonica din Brasov.

Copyright (C) Corul Symbol | Toate drepturile rezervate
38 37 36 35 34 33 32 31 30 29 28 27 26 25